Solidariteitsweekend voor Julian Assange en Wikileaks

Julian Assange blijft gevangen in London Belmarsh, en wat erger is: de VS staan een stap dichter bij hun eis tot uitlevering. Hoog tijd om de zaak van zijn vervolging verder in de aandacht te brengen. Met het Leuvens solidariteitscomité organiseren we een weekend met verschillende activiteiten op 3-4-5 september:

vrijdagavond 3 september: 19u filmvoorstelling “J’accuse” van Roman Polanski. De zaak Dreyfus en de zaak Assange zijn sterk met elkaar verwant.

zaterdagmiddag 4 september: 16u PFOS-conferentie met Frank Vanhoutte en Thomas Goorden. De “klokkenluiders” van deze zaak leggen alles haarfijn uit voor een Leuvens publiek. 18u: uitreiking van de “Prijs van de Klokkenluiders” aan Goorden en Van Houtte.

zondagmiddag 14u: Assange-wandeling en symbolische inwijding van de “Julian Assangestraat”, “Chelsea Manningplein”, en “Klokkenluidersstraat”.

Meer info hier: