Petitie nu ook online!

Nee, het telt niet als alternatief voor de papieren handtekeningen die ik moet ophalen. Maar het kan wel de bekendheid van de actie vergroten. Dus tekenen maar. Opgepast: je moet nog eens in the mail achteraf de bevestiging aanklikken dat je wel degelijk getekend hebt. Er zijn al verschillende mensen die me gezegd hebben “ja ik heb getekend!”, maar hun naam staat er nog niet tussen… (Ofwel zijn ze de petitie achter de rug aan het censureren. zal ik niet te luid zeggen, een sympathisante vanavond wilde zeker weten dat mijn actie niets met complottheorieën te maken had. Bij deze: not).

Zonder verder rond de pot te draaien: voilà.

2 Comments

    • FredG

      Reply

      Ok tof. Zoals je weet moet je het voor het burgerinitiatief zelf in de papieren versie invullen, dus we zullen ergens moeten afspreken in Leuven om dat te doen. Ik zal je een bericht sturen om te weten waar en wanneer. Groeten, Fred.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *